Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu ai produse in cos

s-ar putea sa-ti placa si:

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

a site-ului Gatito.ro

Ne bucură interesul dvs. pentru produsele și serviciile noastre și dorim să vă oferim câteva aspecte importante despre modul în care gestionăm și protejăm datele dvs. personale.

Welt Marken Distribution SRL („Welt Marken Distribution”) se angajează pe deplin să protejeze confidențialitatea datelor cu caracter personal ale clienților, partenerilor și furnizorilor noștri. Această politică de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce informații colectăm, de ce le colectăm și cum puteți actualiza, gestiona, exporta și șterge informațiile dumneavoastră. De asemenea, politica conține măsurile de securitate pe care Welt Marken Distributionle ia pentru a proteja astfel de date și drepturile dumneavoastră în legătură cu acestea.

Prin „Gatito.ro” înțelegem orice pagina web (website, landing page, subdomeniu etc.) deținută, administrată sau aflată sub umbrela Welt Marken Distribution. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor dumneavoastră, așa cum sunt descrise în această politică.

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

În completarea acestei politici, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile și  Politica de cookie-uri.

Informațiile colectate pe platforma noastră intră sub domeniul de aplicare al Regulamentului general privind protecția datelor 2016/679 (Regulamentul (UE) 2016/679), cunoscut și sub denumirea de GDPR și al Directivei privind confidențialitatea și comunicările electronice (2002/58/CE).

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, ne puteți scrie folosind pagina de contact sau ne puteți trimite un e-mail la contact@Gatito.ro.

CINE SUNTEM NOI

Welt Marken Distribution este un magazin online care se concentrează pe comercializarea produselor licentiate pentru copii..

 

Informații despre Welt Marken Distribution

Adresă: Str. Putul lui Zamfir, Nr.37, Sector 1, Bucuresti, RO

Date de înregistrare: înmatriculată în Registrul Comerțului sub nr. J40/21857/2004, cod unic de înregistrare RO 17074398.

Date de contact: contact@Gatito.ro| Gatito.ro

UTILIZAREA PLATFORMEI NOASTRE

Accesând sau utilizând orice parte/funcție a website-ului nostru, acceptați și să respectați termenii, condițiile și politicile menționate și/sau disponibile prin hyperlink și admiteți că aveți vârsta legală minimă în conformitate cu legislația națională aplicabilă. Dacă nu acceptați termenii, condițiile și politicile stabilite în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați să utilizați website-ul nostru.

DE UNDE COLECTĂM DATE DESPRE DVS.

În general, datele personale pe care le colectăm sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul Gatito.ro (prin procesarea comenzilor, adăugarea unei recenzii etc.), a rețelelor de social media, sau în timpul întâlnirilor pe care le putem avea cu dvs.

Când avem un proces de recrutare activ, vom colecta date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți direct, sau prin intermediul proiectelor de recrutare deschise în platformele online specializate.

De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre dvs., în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.

CUM UTILIZĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm găsiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

 

1.    Prelucram date despre dvs. atunci când interacționați cu noi folosind detaliile de contact disponibile pe website-ul nostru, formularul de contact sau conturile noastre de social media.

Când interacționați cu noi folosind datele de contact disponibile pe Gatito.ro, sau interacționați cu noi prin intermediul funcțiilor de messenger ale rețelelor de socializare (ex. feedback, sesizări, solicitări informații etc.), vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă oferi informații și oferte cu privire la serviciile și produsele noastre, pentru a programa un întâlnire, pentru a soluționa situația semnalată, pentru a evalua gradul de satisfacție al clienților noștri și pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile pe care le oferim.

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, Internet Protocol (IP), cookie ID, date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media și orice alte date pe care ni le trimiteți voluntar.

Legalitatea prelucrării

●      Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679)

●      În urmărirea interesului nostru legitim pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

●      Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

●      Platforme de social media: Facebook,  Instagram

●      Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Vom stoca datele dvs. în baza noastră de date de comunicații timp de maximum 12 luni de la ultima interacțiune.

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

●    Datele înregistrate prin intermediul Gatito.ro vor fi stocate pe serverele Amazon Web Services, care asigură stocarea datelor în centrele de date din Marea Britanie.

●    Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

●    Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.

 

2.    Prelucrăm date despre dvs. atunci când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare sau când distribuiți informații de pe site

Ne puteți găsi pe Facebook și Instagram. Ori de câte ori interacționați cu noi prin conturile noastre de socializare (de exemplu, comentarii, aprecieri, recenzii, distribuiri etc.) vom avea acces la datele dvs. disponibile public pe profilul dvs.

Date personale

Numele, fotografia, orice informație accesibilă publicului din profilul dvs. de social media, sau comunicate voluntar de dvs.

Legalitatea prelucrării

●      Prelucrăm datele dvs. personale pentru a răspunde solicitării dvs. înainte de a încheia un contract (Art. 6/1/b din Regulamentul (UE) 2016/679),

●      Urmărind interesul nostru legitim (Art. 6/1/f din Regulamentul (UE) 2016/679) de a răspunde la orice întrebare, sugestie sau reclamație pe care le puteți trimite și de a îmbunătăți serviciile noastre și experiența pe care o oferim clienților noștri, și în plus, urmărind interesul nostru legitim de a vă ține la curent cu noutățile pe care Welt Marken Distributionle publică și care v-ar putea interesa.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

●      Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

●      Platforme de social media: Facebook, Instagram

●      Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. .

Cât timp vom stoca datele

Datele partajate cu platformele de socializare vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici.

Unde sunt stocate datele

●      Datele partajate cu platformele de socializare vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, situate în Uniunea Europeană sau în SUA.

●      Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și cloud.

 

3.    Prelucrăm datele dvs. pentru comunicările comerciale și de marketing

Vă putem trimite informații despre serviciile pe care le oferim dacă ați solicitat aceste informații (de exemplu, prin abonarea la newsletter) sau dacă sunteți deja clientul nostru, iar aceste informații vă pot interesa în mod special.

Date personale

Numele, prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon

Legalitatea prelucrării

●      Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679)

●      Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a al Regulamentului (UE) 2016/679), pentru comunicări de marketing

●      Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți deja clientul nostru și  considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

●      Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

●      Furnizorul serviciului de newsletter

●      Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. .

Cât timp vom stoca datele

●      În cazul abonării la newsletter, prelucrarea datelor va continua până când dvs. veți solicita dezabonarea

●      În cazul prelucrării efectuate în interes legitim, atunci când sunteți deja clientul nostru, vom prelucra datele dvs. pe durata executării contractului și vom continua să procedăm astfel încă 3 ani după rezilierea contractului

●      Comunicările comerciale (ex: cereri de oferte, oferte, negocieri etc) care nu s-au finalizat cu încheierea unui contract vor fi păstrate timp de 12 luni  de la data ultimei interacțiuni

Unde sunt stocate datele

●    Datele înregistrate prin intermediul Gatito.ro nostru vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting Amazon Web Services, situate în Marea Britanie

●    Datele prelucrate prin intermediul furnizorului de servicii Klavyio vor fi stocate pe serverele acestuia din SUA

●    Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Important:

În cazul în care veți dori să nu mai primiți newslettere sau materiale informative de la Lemon Cliff, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul "Dezabonare" disponibil în mail-ul primit, ori să trimiteți un email în care să menționați dorința de dezabonare, către contact@Gatito.ro și veți fi dezabonat de la respectivele comunicări.

4.    Colectăm informații despre dvs. atunci când vă deschideți cont pe platforma Gatito.ro

Folosim aceste informații pentru a vă facilita accesul la produsele din platforma  Gatito.ro. Din contul dvs. veți putea urmări starea și istoricul comenzilor și veți putea face achiziții cu o mai mare ușurință.

Date cu caracter personal

Nume, număr de telefon, e-mail, parola, IP

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul de a vă facilita accesul la produsele din platforma online și la funcțiile asociate contului dvs., cum ar fi: urmărirea stării comenzi, a istoricului comenzilor (art. 6/1 / f GDPR).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții sau autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Datele înregistrate în contul dumneavoastră din platforma  www.Gatito.ro vor rămâne accesibile până când dvs. veți decide să vă închideți contul sau timp de 3 ani de ultima autentificare în cont

Unde sunt stocate datele

●      Datele înregistrate prin intermediul Gatito.ro nostru vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting Amazon Web Services, situate în Marea Britanie

●      Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

5.    Prelucram datele dvs. atunci plasați o comandă pe Gatito.ro 

Folosim aceste informații despre dvs. pentru toate activitățile legate de procesarea, transmiterea, livrarea și returul comenzilor din magazinul online Gatito.ro, indiferent dacă realizați achiziția din contul dvs. sau fără a avea un cont înregistrat în platformă.

Date cu caracter personal

Nume, prenume, e-mail, telefon, datele de facturare pentru companii, adresa de livrare/facturare, număr AWB, informații financiare colectate în momentul efectuării plății, IP, ID utilizator

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră pentru încheierea și executarea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (EU) 2016/679).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

·       Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

·       Procesatorul de plăți online

·       Firme de curierat

·       Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

●    Datele înregistrate în contul dumneavoastră din platforma  www.Gatito.ro vor rămâne accesibile până când dvs. veți decide să vă închideți contul

●    Datele înregistrate în momentul efectuării unei comenzi fără a avea un cont înregistrat în platformă, vor fi păstrate pentru maxim 5 ani de la momentul închiderii comenzii (la livrare)

●    Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) vor fi  păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele

●    Datele înregistrate prin intermediul Gatito.ro nostru vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting Amazon Web Services, situate în Marea Britanie

●    Datele partajate cu alte platformele (PayU, Sameday, Fan Courier) vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici.

●    Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

6.    Prelucrăm datele dvs. când publicați o recenzie referitoare la un produs achiziționat

De câte ori veți dori să împărtășiți opinia dvs referitoare la un produs achiziționat, vom prelucra datele dvs. personale

Date cu caracter personal

Date pe care dumneavoastră le-ați publicat în mod voluntar:

●    Dacă sunteți autentificat: recenzie (câte stele din 5), concluzia, nume cont și opinia dvs.

●    Dacă nu sunteți autentificat: recenzie (câte stele din 5), concluzia, opinia dvs., nume, adresa de e-mail

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul de a vă oferi posibilitatea de vă exprima opinia cu privire la produsele și serviciile noastre  (art. 6/1 / f GDPR).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

·       Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

·       Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

●               Datele vor rămâne publice pe termen nedefinit, atât timp cât produsul respectiv face parte din oferta noastră.

Unde sunt stocate datele

●      Datele înregistrate prin intermediul Gatito.ro nostru vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting Amazon Web Services, situate în Marea Britanie

●      Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

7.    Prelucrăm datele dvs. pentru a vă oferi reclame în funcție de audiențe personalizate

Vă putem trimite publicitate personalizată pe baza listelor de clienți personalizate pe care le decidem împreună cu Google și Facebook, dacă ne-ați dat consimțământul pentru a colecta cookie-uri de marketing.

Puteți afla mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum să ștergeți cookie-urile și să le dezactivați sistemul de urmărire accesând Politica privind utilizarea cookie-urilor disponibilă pe website-ul nostru.

 

Date personale

Internet Protocol (IP), geolocalizare dispozitiv (la nivel de țară), istoricul vizualizării site-ului, marcaj de timp, cerere/acțiune, ID cookie

Legalitatea prelucrării

●    Prelucrăm aceste date pe baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a din Regulamentul (UE) 2016/679) dat pentru a efectua comunicări de marketing și pentru a colecta cookie-uri de marketing

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

●    Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

●    Furnizori de servicii integrate de marketing cu care compania are un contract în derulare: Google Analytics, Facebook Pixel

●    Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit.

Cât timp vom stoca datele

Există cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Dacă cele de sesiune sunt șterse la închiderea browserului, cele persistente pot avea o durată de viață diferită, raportată la scopul pe care îl îndeplinesc.

Mai multe informații despre durata de utilizare a cookie-urilor pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizare a cookie-urilor.

Datele partajate cu platformele de socializare vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici.

Unde sunt stocate datele

Datele sunt stocate pe servere situate în UE sau Statele Unite.

Datele partajate cu alte platforme vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici.

 

8.    Prelucram datele dvs. pentru a vă facilita o navigare ușoară și plăcută pe Gatito.ro

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP), care sunt stocate în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor, autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de utilizare a cookie-urilor disponibilă pe site-ul nostru.

Date personale

Internet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de țară), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune, tipul și versiunea browser-ului și a sistemului de operare

Alte informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați

Legalitatea prelucrării

●      Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

●      Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6 /1/a al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

●      Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

●      Terți care plasează cookie-uri: Google Analytics, Facebook Pixel

●      Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Există cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Dacă cele de sesiune sunt șterse la închiderea browserului, cele persistente pot avea o durată de viață diferită, raportată la scopul pe care îl îndeplinesc.

Mai multe informații despre durata de utilizare a cookie-urilor pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizare a cookie-urilor.

Unde sunt stocate datele

●    Datele colectate prin intermediul cookie-urile proprii vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizat în Marea Britanie.

●    Datele colectate prin intermediul terților care plasează cookie-uri, vor fi stocate pe serverele acestora, situate în Uniunea Europeană sau în SUA.

9.    Prelucrăm date despre dvs. atunci când faceți o solicitare pentru a programa o discuție cu noi

Pentru a explora un parteneriat cu Lemon Cliff, puteți aranja un apel cu unul dintre angajații noștri, însă mai întâi vă vom cere să ne furnizați câteva informații despre dvs. și despre compania dvs.

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, numele companiei pe care o reprezentați, funcția dvs.

Legalitatea prelucrării

●    Vă prelucrăm datele pentru a răspunde la solicitarea dvs. înainte de a încheia un contract (Art. 6/1/b din Regulamentul (UE) 2016/679),

●    Urmărind interesul nostru legitim de a răspunde la orice întrebări sau solicitări pe care ni le trimiteți pentru a îmbunătăți serviciile și experiența pe care le oferim clienților noștri (Art. 6/1/f din Regulamentul (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

●    Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud), sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor, sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

●    Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Vom stoca datele dvs. în baza noastră de date de comunicații timp de maximum 12 luni de la ultima interacțiune.

Unde sunt stocate datele

●    Datele înregistrate prin intermediul website-ului nostru vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting Amazon Web Services, situate în Marea Britanie.

●    Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și cloud.

 

10. Prelucrăm datele dvs. atunci când aplicați pentru un job la Gatito.ro

Puteți aplica pentru unul dintre locurile de muncă disponibile pe platformele specializate de recrutare. În funcție de oportunitatea de muncă, puteți face acest lucru trimițând datele dvs. pe formularul de contact sau pe adresa de e-mail contact@Gatito.ro .

Date personale

Numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, CV-ul și scrisoarea de intenție, adresa

Legalitatea prelucrării

●    Vă prelucrăm datele pentru a răspunde la solicitarea dvs. înainte de a încheia un contract (Art. 6/1/b din Regulamentul (UE) 2016/679)

●    Urmărind interesul nostru legitim de a răspunde la orice întrebări sau solicitări pe care ni le trimiteți pentru a evalua cererea dvs. și a alege cel mai potrivit candidat pentru locul de muncă (Art. 6/1/f din Regulamentul (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

●    Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

●    Platforme terțe: LinkedIn, eJobs

●    Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

●    Vom stoca datele dvs. în baza noastră de date de comunicații timp de maximum 12 luni de la ultima interacțiune.

●    Datele partajate cu alte platforme vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici.

Unde sunt stocate datele

●    Datele înregistrate prin intermediul website-ului nostru vor fi stocate pe serverele furnizorului de găzduire Amazon Web Services, situat în Marea Britanie.

●    Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.

●    Datele partajate cu alte platforme vor fi stocate de acestea în conformitate cu propriile politici, în Uniunea Europeană și SUA.

11. Prelucrăm date despre dvs. când ne trimiteți o cerere de acces la date

Pentru a vă exercita drepturile legale oferite de GDPR, mai întâi trebuie să vă identificăm și să vă prelucrăm datele.

Date personale

Numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa, data nașterii, relația cu persoana vizată în cazul în care cererea este completată în numele altei persoane, alte informații pe care ni le trimiteți voluntar

Legalitatea prelucrării

●    Prelucrăm datele dvs. pentru a ne respecta obligațiile legale impuse de GDPR (Art. 6/1/c din Regulamentul (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

●    Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (hosting și  stocare de date în cloud) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității cibernetice și detectarea intruziunilor sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

●    Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Vom stoca datele dvs. în baza noastră de date de comunicații timp de maximum 12 luni de la ultima interacțiune.

Unde sunt stocate datele

●    Datele înregistrate prin intermediul website-ului nostru vor fi stocate pe serverele furnizorului de găzduire Amazon Web Services, situat în Marea Britanie.

●    Datele pe care le descărcăm local vor fi stocate pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.

SUNT DATELE COLECTATE ȘI PRELUCRATE DE CĂTRE WELT MARKEN DISTRIBUTIONÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ?

Welt Marken Distribution acordă o atenție sporită protejării datelor dumneavoastră și aplică măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal prelucrate, corespunzătoare pentru riscuri și categorii de date protejate, în special, protejează datele împotriva partajării lor persoanelor neautorizate, a preluării lor de o persoană neautorizată, a prelucrării lor cu încălcarea legilor aplicabile precum și împotriva schimbării, pierderii, deteriorării sau distrugerii datelor.

Cu toate acestea, amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigură.

În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: contact@Gatito.ro .

Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

LINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI WEB

Gatito.ro poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de Lemon Cliff.

Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri web sau terțe părți. Vă încurajăm să fiți conștienți când părăsiți site-ul nostru și să citiți politicile de confidențialitate ale fiecărui site web care poate colecta informații personale.

PRELUCRAREA DATELOR PERSOANELOR MINORE

Serviciile Welt Marken Distributionnu sunt destinate și nu colectează prin intermediul Gatito.ro, cu bună știință informații de la minori sub 18 ani. Accesarea și utilizarea Gatito.ro de către minori reprezintă acordul implicit al tutorelui legal în navigarea site-ului nostru de către minorul aflat în întreținere. De asemenea, dacă vom descoperi că un minor a folosit site-ul nostru fără aprobarea reprezentantului legal, vom șterge toate datele personale despre acesta.

TRANSFERURI INTERNAȚIONALE DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Welt Marken Distributionpartajează date cu caracter personal cu parteneri care își desfășoară activitatea în afara Spațiului Economic European („SEE”).

Lista partenerilor internaționali cu care partajăm date:

  • Terți care plasează cookie-uri: Google, Facebook
  • Platformele online:  Facebook, Instagram

 

Datele cu caracter personal pot fi stocate și prelucrate în orice țară în care angajăm furnizori de servicii. Putem transfera datele cu caracter personal pe care le păstrăm despre dvs. către destinatari din alte țări decât țara în care datele personale au fost colectate inițial, inclusiv către Statele Unite. Aceste țări pot avea reguli de protecție a datelor care sunt diferite de cele din țara dvs. Cu toate acestea, vom lua măsuri pentru a ne asigura că orice astfel de transferuri respectă legile aplicabile privind protecția datelor și că datele dvs. cu caracter personal rămân protejate conform standardelor descrise în această politică de confidențialitate. În anumite circumstanțe, instanțele, agențiile de aplicare a legii, agențiile de reglementare sau autoritățile de securitate din acele alte țări pot avea dreptul să acceseze datele dvs. personale.

În cazul în care legislația aplicabilă ne cere să ne asigurăm că un transfer internațional de date este guvernat de un mecanism de transfer de date, utilizăm unul sau mai multe dintre următoarele mecanisme:

  • Clauze contractuale standard ale UE cu un destinatar de date în afara SEE sau Marea Britanie
  • Verificarea faptului că destinatarul a implementat reguli corporatiste obligatorii
  • De asemenea, ne vom asigura că toți partenerii noștri internaționali au adoptat măsuri suplimentare în scopul de a oferi garanțiile adecvate, drepturile executorii și căile de atac legale eficiente. Rolul acestor măsuri este de a oferi garanții suplimentare persoanelor vizate că transferul de date în baza clauzelor contractuale standard sau a regulilor corporatiste obligatorii oferă un nivel de protecție echivalent cu cel garantat în cadrul Uniunii Europene.

DREPTURILE DE CARE VĂ BUCURAȚI

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. Welt Marken Distribution vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.

  • Retragerea consimțământului: Dacă prelucrarea se realizează în baza consimțământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.
  • Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal - care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi. 
  • Restricția prelucrării: În cazul în care vă aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți să ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:
  • contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea, 
  • prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal,
  • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau 
  • vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de ale drepturile dvs. 
  • Accesul la datele dvs: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvăluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.  
  • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.
  • Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:
  • datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
  • vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opoziție mai jos);
  • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;
  • vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea

 

        Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

  • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;
  • în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
  • Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care te afli. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționezi dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.
  • Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor: 

○      Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil la adresa: Plângeri ANSPDCP

De reținut!

Perioada de timp: Vom încerca să soluționăm cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării. 

Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă vă refuzăm solicitarea de acces, vă vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteți. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care să permită identificarea dvs., nu vom fi în măsură să dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune.

Exercitarea drepturilor dvs.

Pentru a exercita drepturile legale, vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris la adresa de email la contact@Gatito.ro .

 

Mulțumim că ați parcurs politica noastră de confidențialitate și ne-am bucura dacă ne-ați transmite feedback-ul dvs. pentru a  putea îmbunătăți acest document!

Această versiune a fost actualizată la data de 22.06.2021